40% AV * SELECT STYLES + GRATIS FRAKT på alle bestillinger over NOK 800.
Valuta:

Frakt & Retur

  Vil komme tilbake

  På vår hjemmeside er din fulle tilfredshet vår høyeste prioritet for langsiktig virksomhet mellom oss, vi tilbyr returinstruksjonen. Før du vil returnere varer, vennligst kontakt oss via e-post for å diskutere problemet du har først.

  Hvis du ønsker å returnere varene dine, vennligst gi oss beskjed via e-post eller live chat, og angi grunn og bestillingsnummer for returet innen 7 dager etter mottak. Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Eventuelle gjenstander må returneres komplett med den originale pakken. Alle pakkene må sendes via en sporbar metode. Vi er ikke ansvarlige for pakker tapt i transitt. Vær oppmerksom på at de originale fraktkostnadene ikke kan refunderes. Så ta kontakt med alle dine spørsmål og bekymringer før du bestiller.

  utveksling

  Innen 7 dager etter datoen du kjøpte, hvis du finner de produktene du velger, ikke tilfredsstiller deg når det gjelder farge eller størrelse, føler vi seg beklager at det ikke blir utvekslet. Men hvis det er vår feil, kan den returneres og erstattes under følgende betingelse. Du må returnere produktene til oss i den originale pakken; Produktene burde ikke vært brukt også.

  Når vi mottar produktene sendt tilbake umiddelbart, erstatter vi det med nye og sender dem tilbake til deg. Fraktprisen for de erstattede produktene vi sender til deg, må også bli belastet av deg. Før du sender varene til erstatning, må du overføre de ekstra fraktkostnadene for å returnere de erstattede varene først fra oss. Så snart betalingen er fullført, erstatter vi varene som er sendt fra deg.

  refusjoner

  Hvis du ønsker å motta tilbakebetaling, refunderer vi den opprinnelige kjøperens kreditt- eller debetkort for beløpet betalt, mindre postforsendelser. Vennligst tillat tre virkedager fra mottak av de returnerte elementene for å motta tilbakebetaling som skal behandles. Du vil motta en bekreftelses-epost når transaksjonen er fullført. Vennligst vent 10 virkedager for pengene til å reflektere over din konto.

  avbestillinger

  Hvis du har bestilt en bestilling og ønsker å kansellere den senere, vennligst kontakt vår kundeservicerepresentant. Vi beklager at vi ikke kan kansellere bestillinger når bestillingen er sendt. Takk for din forståelse. Hvis du insisterer på å kansellere bestillingen, må du følge vår returretningslinje. Delvis ikke refunderbart kredittkortavgift trekkes fra kredittbeløpet.

Tilbake
secure payment